Eventbok och bokade event

23 Feb

Idag fick jag event-byrån Inspirations bok om event – Event. Hur svårt kan det va? Det ska vara en guide till hur du lyckas bättre med event, om jag fattat det rätt. Har bara bläddrat väldigt snabbt, men det verkar vara en hel del vettig läsning. Boken är gratis, vill du ha en själv, önska här.

Imorgon är det dags för del ett av CAP&Design Live Typografi. I Göteborg. Det är – lätt – det mest överbokade seminariet vi haft under alla år sedan 2006. Bra talare och ett intressant och efterlängtat ämne. Jag är förbaskat glad över det stora intresset och hoppas att drygt 120 göteborgare går hem supernöjda imorgon och att 250 stockholmare gör detsamma på torsdag.

Idag träffade jag också en kommande talare, som kommer att vara med på två kommande seminarier med CAP Live. Den ena gången är i november när vi kör temat webb. Den andra är tidigare, men jag vet inte om jag får berätta vad det handlar om ännu, så jag håller tyst*.

Normalt träffar jag inte eventuella talarnamn på tu man hand, det tillåter inte ekonomin i uppdraget helt enkelt. Men mötet idag fick mig att tänka om. Jag borde nog träffa folk lite oftare, innan jag bokar. Ger mersmak.

Jag har jobbat med event professionellt sedan 2006. I liten skala, men ändå. Det är förbannat kul, och om jag nån dag törs ta mig mod och tid, ska jag bygga mitt helt egna. Bara en gång, men väldigt bra. Lovar ;)

*Låt mig säga såhär: jobbar du inhouse, håll ögonen öppna.